mie. oct. 23rd, 2024

scbez1Caz cutremurator inregistrat intr-un sat din Dambovita. Dupa ce au aflat ca o vecina e plecata in strainatate, doi adolescenti de 15 si 16 ani i-au spart casa si au furat 1.000 de euro si mai multe bijuterii.

Speriat de consecinte, unul dintre suspecti i-a povestit mamei ce s-a intamplat. In plus, baiatul a facut o marturisire socanta: sustine ca prietenul sau l-ar fi violat si l-ar fi obligat apoi sa fure. Mama lui a anuntat politia.

Parintii celor doi copii au fost chemati la sectia de politie pentru audieri. Ancheta inceputa pentru infractiunea de furt a luat o turnura neasteptata cand mama baiatului de 15 ani a povestit ce aflase de la fiul ei.

A mers in casa aia si a spus ca l-a violat si ca a luat o mie de euro si a dat la alti baieti. Acasa nu a venit cu niciun ban. Avea o teama cand venea acasa… ‘Mami, nu ma bati…’ Mi-a zis ca asta l-a facut de ras in sat, ca l-a violat”, a spus mama victimei.

Adolescentul acuzat de viol sustine ca nu e nimic adevarat. Se dezvinovateste si in ceea ce priveste furtul.

Nu eu am luat banii, i-a luat baiatul ala si i-a cheltuit“, a spus suspectul.

Proprietara casei jefuite, plecata in Germania, s-a intors repede in tara cand a aflat ce se intamplase in locuinta ei. Cand a intrat in locuinta si a gasit totul dat peste cap, proprietara a sunat imediat la politie. Din interior ii lipseau atat bijuterii, cat si bani.

Ileana Teieru, proprietara casei sparte: “Am gasit casa ravasita, imi lipsesc anumite lucruri din casa, o suma de bani. Nu stiu alte lucruri, urmeaza sa descopar.”

Cazul a ajuns si in atentia Directiei pentru Protectia Copilului. Suspectii sunt cercetati in libertate pentru furt, iar cel de 16 ani este anchetat si pentru viol.