2 mai 2024
Uluitor! “Crevedia înoată în noroaie. Primarul arată degetul mijlociu!”

Uluitor! “Crevedia înoată în noroaie. Primarul arată degetul mijlociu!”

“Comuna Crevedia arată ca după bombardament după ce a plouat, iar străzile s-au umplut de noroi. Revoltaţi, mai mulţi localnici m-au chemat să văd despre ce este vorba şi să trag un semnal de alarmă cu privire la nepăsarea celor de la primărie.

Coşmarul oamenilor nu e de ieri, de azi, ci de aproape doi ani. De atunci au început lucrările pentru reţeaua de apă şi canalizare. Locuitorii se plâng că toată vara au fost chinuiţi de praful imens, iar acum se chinuie prin noroaie.

Sătenii spun că au mers şi au reclamat deseori situaţia la primărie, dar primarul nu i-a băgat în seamă.De cât de deschis dialogului şi ce fel de caracter are edilul şef din Crevedia m-am convins după am fost acolo şi am fotografiat şi filmat dezastrul din localitatea scufundată în noroi.

Mă aşteptam să port un dialog normal cu primarul, să îmi explice de s-a ajuns într-o asemenea situaţie dezastruoasă, dacă a cerut socoteală firmei care se ocupă de lucrări şi dacă se găseşte cât mai curând o soluţie pentru ca oamenii să poată circula fără cizme de cauciuc şi fără să se murdărească în ultimul hal.

Reacţia primarului a fost însă una uluitoare – mi-a arătat degetul mijlociu! L-am întrebat din ce cauză a făcut un asemenea gest obscen.

Ca-n filmele cu… actori pricepuţi, mi-a spus că n-am văzut bine.

Am văzut clar, primare. Străzile din Crevedia arată exact cum ai caracterul, deplorabil!”, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial