29 martie 2024
Ultimele minute din viaţa lui Mihai. Ce i-a scris iubitei lui înainte ca maşina să ajungă sub tir, pe DN 72

Ultimele minute din viaţa lui Mihai. Ce i-a scris iubitei lui înainte ca maşina să ajungă sub tir, pe DN 72

Avem dovezile care demonstrează clar că Mihai, tânărul găeștean care acum două zile și-a pierdut viața într-un cumplit accident pe DN 72, abia aștepta să vină acasă, la iubita lui.

Șoferul de tir implicat în groaznicul impact a lansat în spațiul public ipoteza sinuciderii, care a fost preluată ca atare de întreaga media din România.

Toți cei care l-au cunoscut însă pe Mihai au respins din start această variantă, întrucât niciodată nu a dat vreun semn de dezechilibru, era fericit, avea serviciu și planuri, o familie minunată și, mai ales, o iubită cu care se înțelegea de minune.

La 17.15 minute, în ziua fatidică, Mihai se afla la McDonald’s din Târgoviște, de unde comandase două meniuri pentru el și pentru prietena sa. Mai mult, de acolo face fotografii și i le trimite.

La 17.20, tânărul are o conversație pe WhatsApp cu iubita sa, în care-i spune că s-a urcat în mașină ca să vină acasă. ”M-am urcat în mașinuță. Vin acasă, pui”, îi scria el, cu drag, fetei pe care o iubea, de unde și concluzia că între ei lucrurile mergeau foarte bine. Tânăra îl mai roagă să meargă cu atenție.

La 17.47, s-a înregistrat apelul la 112 prin care se anunța accidentul. Prin urmare, în aceste 25 – 27 de minute, Mihai a venit spre Găești, dar se pare că undeva, pe traseu, s-a întors spre Târgoviște sau cel puțin asta reiese din dinamica accidentului și din declarațiile șoferului de tir, care vor fi confruntate cu diagramele.

În funcție de traficul din oraș, dar și de pe drum, ar fi făcut, până la Șuța Seacă, în jur de 15 minute. Nimeni nu știe dacă sau de ce a întors mașina spre Târgoviște, când el venea acasă, la Găești, cu mâncarea pe bancheta din spate. Lucrurile vor fi probabil lămurite de autorități.

De la IPJ am primit asigurări că ancheta se va face foarte riguros, având în vedere că sunt multe semne de întrebare în cauză. Având însă în vedere ultimele mesaje și acțiuni ale tânărului, pare foarte greu de crezut, că și-a pus capăt vieții.

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial