26 aprilie 2024

Ultima oră! Sute de familii din Gura Ocniţei au rămas fără gaze naturale!

gazeComunicat de presă

Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări privind sistarea alimentării cu gaze naturale în scopul efectuării unor lucrări programate la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale care alimentează localitatea Gura Ocniţei din jud. Dâmboviţa:

In cursul unei intervenţii programate la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale a survenit o problemă tehnică la cuplarea unor conducte. Condiţiile meteo coroborate cu ora târzie la care a survenit incidentul ne obligă să amânăm, din motive de siguranţă, remedierea incidentului, aceasta urmând să se realizeze prioritar, în cursul zilei de mâine, 8 februarie.

În urma acestei situații sunt afectaţi circa 900 de clienţi cărora le cerem scuze pentru inconvenienţele create.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial