7 mai 2024
Exclusivitate: Un copil de 2 ani, din Titu, a înghiţit OTRAVĂ PENTRU ŞOBOLANI! Operaţiune de salvare pe viaţă şi pe moarte!

Exclusivitate: Un copil de 2 ani, din Titu, a înghiţit OTRAVĂ PENTRU ŞOBOLANI! Operaţiune de salvare pe viaţă şi pe moarte!

Lasat nesupravegheat pentru cateva clipe, un baietel de 2 ani din Tomsani, langa Titu, a fost in primejdie de moarte. Copilul a profitat de lipsa bunicii si a luat otrava de sobolani, dintr-o punga.

Cand s-a intors in casa si a realizat ce s-a intamplat, disperata, femeia a sunat imediat la 112.

Ambulanta l-a dus initial l-a spitalul din Titu, dar medicii au hotarat sa il transfere la o clinica de specialitate din Capitala.

“Numai un pic am iesit si atat a trebuit… parintii sunt la Bucuresti. Si ce pastile a luat? Nu pastile, sunt niste bobite tratate, de grau. Impotriva soarecilor? Da, da!”, ne-a declarat bunica baiatului.

“A ingerat boabe tratate pentru otravirea soarecilor, a sobolanilor. Oricare dintre substantele toxice la un copil atat de mic sunt de o gravitate deosebita”, ne-a precizat dr.Silviu Colomei, specialist UPU Titu.

Medicii de la spitalul din Titu au reusit sa-l stabilizeze, dar spun ca pericolul nu a trecut. Copilul va fi supus unor investigatii amanuntite si va primi tratament de specialitate, la clinica din Bucuresti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial