25 aprilie 2024

ULTIMA ORĂ! Au fost prinşi criminalii ciobanului de pe autostradă!

www.mariusbuga.ro_images_crimaciob1Pentru cateva mioare, doua telefoane mobile si un pumn de bani, trei ciobani au fost batuti cu bestialitate pe un camp din judetul Dambovita! Se intampla in 2011.

Una dintre victime a fost atat de grav lovita de agresori incat a murit la spital. Ceilalti doi au fost jefuiti, iar apoi legati de maini si de picioare. Agresorii, din primele date – sapte la numar, au coborat din doua masini si i-au talharit pe baci, iar apoi s-au facut nevazuti.

Aproape 200 de politisti si jandarmi au descins atunci la domiciliile suspectilor. Au cautat urme care sa le ofere dovada ca ei sunt vinovatii. Au gasit mai multe piei de oi in apropierea caselor suspectilor si mai multe kilograme de carne in frigiderele lor.

Atacul a avut loc aproape de autostrada Bucuresti-Pitesti. Cei trei ciobani argeseni se indreptau cu mioarele catre stana. N-au mai apucat sa ajunga acolo. Unul dintre cei trei raniti a reusit sa se dezlege si sa sune la 112 dupa ajutor.

“S-a prezentat un cioban cu politraumatism cranio-cerebral, in urma unei agresiuni. In stare comatoasa era. Se pare ca a fost agresat de mai multi indivizi pentru a i se fura oile. A fost trimis la Spitalul Judetean Targoviste unde a decedat”, spunea dr.Elena Olaru, managerul Spitalului Gaesti.

www.mariusbuga.ro_images_crimaciob2Rudele suspectilor sustineau ca indivizii nu sunt vinovati. Recunosc ca acasa la ei s-a gasit carne de oaie, dar spun ca au cumparat-o de la un negustor.

“Am cumparat carne de oaie si ei au gasit carne de oaie la mai multe persoane si ei au zis ca au gasit piei la 2 km de noi si ca de la noi e asta. Noi nu atacam pe nimeni, noi am cumparat carnea de oaie”, a declarat Mihai Ferdiand, ruda cu unul dintre suspecti.

Politistii au facut noua perchezitii  in comunele Matasaru si Mogosani, iar zece suspecti au fost adusi la audieri.

Daca vor fi gasiti vinovati pentru omor deosebit de grav risca intre 10 si 25 de ani de temnita.

AZI-DIMINEAŢĂ

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de efective de la Poliția Orașului Găești și Postul de Poliție Lucieni, criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, Prahova și Argeș, au descins la domiciliile a patru persoane din localitatea Tetcoiu, bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie sau piraterie urmată de moartea victimei, faptă comisă în anul 2011.

Pe numele celor patru bărbați, la data de 30.01.2017, instanța de judecată a emis mandate de arestare preventivă în lipsă întrucât aceștia se sustrăgeau cercetărilor.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată pentru confirmarea mandatelor de arestare preventivă.

Activitățile s-au efectuat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, în cadrul unui dosar penal cu autor necunoscut.

La activități au participat și jandarmi din cadrul I.J.J Dâmbovița și Prahova.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial