24 aprilie 2024

ULTIMA ORĂ! Adevăratele motive pentru care nu s-a reluat furnizarea apei potabile în Târgovişte şi în localităţile învecinate!

www.mariusbuga.ro_images_apa2COMUNICAT DE PRESA

Toate lucrarile de innoire a retelelor de apa si canalizare din municipiul Targoviste sunt in faza de finalizare. Acum, noile retele trebuie conectate la vechile retele de apa si canalizare.

Mentionam ca lucrarile pentru retele noi de apa si canalizare cat si conectarea lor nu sunt executate de catre Compania de Apa Targoviste-Dambovita. Compania de Apa intrerupe furnizarea apei pentru realizarea conexiunilor la cererea constructorilor.

In ziua de 25.08.2014, lucrarile de conectare au fost executate de catre firmele S.C. Proms Concept Group S.R.L. si S.C. Grossman Engineering Grup S.R.L., iar acestea nu si-au respectat programul de conectare, drept pentru care s-a intarziat furnizarea apei in retea, fata de ora anuntata.

Compania de Apa Targoviste-Dambovita isi cere scuze tuturor clientilor pentru nerespectarea programului anuntat si va multumeste pentru intelegere!

CONDUCEREA Companiei de Apa Targoviste-Dambovita

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial