5 mai 2024
PANICĂ:  Explozie la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte! Cinci muncitori au fost răniţi! “NU ŞTIAM UNDE SĂ MAI FUGIM!”

PANICĂ: Explozie la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte! Cinci muncitori au fost răniţi! “NU ŞTIAM UNDE SĂ MAI FUGIM!”

Explozie la Combinatul de Oţeluri Speciale, fostul Mechel, din Târgoviste!

Cinci muncitori au ajuns la spital, cu arsuri de gradul 1, 2 si 3, pe faţă, mâini şi corp.

Doi dintre ei, în stare gravă, au fost transportaţi deja la Spitalul de arşi din Capitală.

“De la gaze ceva… Ne duceam catre vestiar si am vazut ca se lucreaza la un stand de gaze, dintr-o data explozie, flacara.

Cati colegi au fost raniti? Vreo 5… Nu stiam cum sa mai fugim!”, ne-a declarat Ion Tatulea, unul dintre muncitorii raniti.

Ingrijorate, rudele muncitorilor raniti au venit intr-un suflet la spital sa afle ce s-a petrecut la combinat si mai ales cum sunt apropiatii lor.

“A primit sotia telefon ca a avut un accident si e ars la fata si pe maini. O explozie. Conditii grele de munca acolo? Da…”, ne-a marturisit socrul unuia dintre raniti.

“La urgente au ajuns 5 barbati, victime ale unui accident de munca. Doi au suferit arsuri la nivelul fetei, mebrelor superioare si toracelui”, ne-a precizat Elena Ionescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

“Explozia a avut loc la un stand de valve care cuprinde conducte ce transportă gaz metan, oxigen şi azot, unde a avut loc o scurgere de gaz din motive care urmează să fie stabilite”, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, Raluca Florescu.

Politistii, procurorii si inspectorii de munca au demarat o ancheta pentru a afla din ce cauza s-a produs deflagratia.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial