9 mai 2024
Ultima ceartă cu fosta iubită i-a adus necazuri mari unui bărbat de 40 de ani

Ultima ceartă cu fosta iubită i-a adus necazuri mari unui bărbat de 40 de ani

Ultima ceartă cu fosta iubită i-a adus necazuri mari unui bărbat, de 40 de ani.

Fosta lui parteneră îl reclamase la polițe pentru violență, iar pe numele său fusese emis un ordin de protecție.

Bărbatul nu ar fi ținut însă cont de măsurile luate și ar fi venit din nou acasă la femeie, unde ar fi amenințat-o.

‘Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 40 de ani.

Cel în cauză este bănuit că, la data de 26 iunie a.c., ar fi încălcat ordinul de protecție emis, s-ar fi apropiat de locuința fostei concubine, o femeie de 34 de ani, din comuna Costeștii din Vale, și ar fi amenințat-o.

La data de 28 iunie a.c., în urma prezentării în fața magistraților, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, faptă prevăzută de art. 206 din Codul Penal, și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor prevăzute de art. 38 și dispuse prin ordinul de protecție,  faptă prevăzută de art. 47 din Legea nr. 217/2003”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial