10 mai 2024
Bătrânețe chinuită. Un bunic din Teiș a cerut ajutor după ce fiul său l-a rănit cu briceagul

Bătrânețe chinuită. Un bunic din Teiș a cerut ajutor după ce fiul său l-a rănit cu briceagul

Cercetați de polițiști pentru violență în familie și încălcarea unui ordin de protecție, reținut pentru 24 de ore

La data de 28 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un bărbat de 57 de ani, din Teiș, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Cel în cauză este bănuit că, în zilele de 23 și 28 iunie a.c., nu ar fi respectat obligațiile stabilite printr-un ordin de protecție, s-ar fi apropiat de tatăl său, un bărbat de 81 de ani, și de locuința acestuia.

Totodată, la data de 28 iunie, bănuitul și-ar fi agresat fizic tatăl și l-ar fi rănit în zona brațului cu un briceag.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial