26 aprilie 2024

Ulieşti – Tractoristul penal! Uite cum l-au prins poliţiştii

politie-scandal-barInfracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ulieşti au oprit în trafic, pentru control, un tractor rutier condus de un bărbat, de 51 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la vehicul era ataşată o remorcă neînregistrată.

Pe numele celui în cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „tractare a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”.

Totodată, un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Bucureşti, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism pe raza localităţii Crevedia, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial