26 aprilie 2024

Uite ce funcție i se propune, de la Târgoviște, ministrului secretar de stat, Raed Arafat!

www.mariusbuga.ro_images_crrCOMUNICAT

 

In ziua de 10 martie 2015 – orele 11,00, va avea loc Adunarea Generala a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania – Filiala Dambovita, la “corpul K” – Universitatea “Valahia”-Targoviste, prilej in care se va face bilantul activitatilor specifice si financiare desfasurate pe ultimii doi ani, alegerea presedintelui, a biroului si comitetului filialei, alegerea comisiei de control finaciar si a delegatilor pentru Adunarea Generala a SNCRR si desemnarea candidatilor pentru conducerea centrala a Crucii Rosii Romane.

Vor partcicipa reprezentanti ai autoritatilor judetene si locale, delegatii subfilialelor teritoriale, primari, directori si inspectori sefi de institutii care colaboreaza direct cu Crucea Rosie Dambovita, voluntari activi, membrii de Cruce Rosie, reprezentanti  Mass-media, sponsori precum si alti colaboratori importanti.

La lucrarile Adunarii Generale vor fi prezenti deasemeni ministru secretar de stat Raed Arafad – membru de Cruce Rosie, care va primi recomandarea de a candida la functia de vicepresedinte al SNCRR, directorul general a Crucii Rosii Romane – dl. Silviu Lefter si directorii filialelor judetene limitrofe.

Director,

Gheorghe Popescu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial