27 aprilie 2024

Ucidere din culpă, la Costeştii din Vale! Ce sfârşit îngrozitor a avut această femeie

accp5Poliția dâmbovițeană vă informează:

  • În ziua de 11 noiembrie 2016, pe raza localității Costeștii din Vale, un conducător auto, în timp ce efectua manevra de mers înapoi pentru a parca autoturismul în curtea locuinței mătușii sale, nu s-a asigurat corespunzător și a accidentat-o pe aceasta.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, unde a decedat.

Pe numele conducătorului auto, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

  • Pe DN72 A, pe raza localității Voinești, ca urmare a efectuării unei depășiri neregulamentare, un conducător auto a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care transporta mere.

Din impact a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul tractorului a prezentat o alcoolemie de 0, 59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, iar la finalizarea cercetărilor se va propune soluție legală prin parchet.

  • În seara zilei de 11 noiembrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Uliești au fost sesizați că un bărbat de 61 de ani se simte rău și are nevoie de îngrijiri medicale.

O echipă de polițiștii și un echipaj de la ambulanță s-au deplasat la domiciliul acestuia, ocazie cu care s-a constatat decesul bărbatului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în timpul zilei,pe fondul consumului în exces de băuturi alcoolice, în timp ce se deplasa pe bicicletă, acesta ar fi căzut de mai multe ori, provocându-și vătămări.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial