30 aprilie 2024
T.Vasiliu trage un semnal de alarmă – Crizantema de Aur, ÎN PRAGUL FALIMENTULUI ARTISTIC?!

T.Vasiliu trage un semnal de alarmă – Crizantema de Aur, ÎN PRAGUL FALIMENTULUI ARTISTIC?!

Crizantema de Aur – Un alt mare motiv de dezamăgire şi spun fără teama de a greşi că este şi o evidentă lipsă de respect faţă de dâmboviţeni în general şi faţă de iubitorii de romanţă în special.

Dar la ce se întâmplă acum în mai toată cultura dâmboviţeană, nu m-aş mira să aflu că, de fapt, Crizantema e-n pragul falimentului artistic.

În ultimii ani, pretinşii organizatori n-au făcut altceva decât să cheltuie mulţi bani publici pentru mai nimic.

Să nu ştie băieţii ăştia fugiţi de-acasă direct prin instituţiile statului că, pe vremuri, „Crizantema de Aur” era un mare brand pentru Târgovişte?

Şi ca să fiu sincer de tot, acum în final, spun cu nesfârşită durere că mă simt un exilat în propriul meu judeţ.

Când ştiu câte personalităţi culturale şi muzicale s-au dus la ceruri şi în locul lor au rămas nişte neicanimeni, chiar mă simt exilat în Târgovişte.

Vă invit să citiţi „Istoria Crizantemei de Aur” şi o să vedeţi cam cine se ocupa de acest festival şi mai ales cine a concertat pe scena târgovişteană.

Am să-mi rog colegii de la Comisia de Cultură şi pe ceilalţi consilieri judeţeni să nu mai aprobe cheltuirea de sume exorbitante pentru o Crizantemă aflată evident în faliment artistic.

Acelaşi demers îl voi face şi către preşedintele Ţuţuianu.

Crizantema de Aur trebuie să se întoarcă la Centrul de Cultură al Consiliului Judeţean, care a fost iniţiatorul ei.

Deocamdată Primăria Târgovişte o foloseşte numai în scop electoral, iar eu, care am fost pe scenă aproape 20 de ediţii, nu pot accepta aşa ceva.

Dacă cineva îşi doreşte coabitare şi la „Crizantema de Aur”, eu n-am să accept, aşa cum nu sunt de acord cu mascarada asta de coabitare politică.

Nu pentru coabitare am ieşit în stradă eu şi familia mea, alături de alte mii de români, de nenumărate ori, să protestăm faţă de un regim politic de-a dreptul criminal.

Insist să ducem până la capăt dreptatea promisă românilor. De ce ne-am oprit?

Oricum, dezamăgirile pe care le aud zilnic mă fac să mă gândesc foarte serios dacă un „exilat” ca mine mai poate face ceva pentru cultura dâmboviţeană, aflată în cădere liberă, a declarat Teodor Vasiliu, consilier judeţean din partea USL Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial