2 mai 2024

Ţuţuianu îi vrea PA, ei ar mai sta! De ce se tem parlamentarii PSD de Dâmboviţa!

psdtg„Mai avem un an şi jumătate de mandat, mai sunt multe de făcut, nu mă preocupă în mod special apartenenţa mea pe o listă sau pe alta.

Sunt convins că toţi cei care sunt pe acea listă sunt candidaţi de nădejde ai Partidului Social Democrat şi consider că prioritatea unui parlamentar dâmboviţean este să încerce pe cât posibil să îşi ducă mandatul la bun sfârşit şi să rezolve cât mai multe dintre problemele oamenilor.

Cred că Rovana Plumb merită să facă parte de pe lista de parlamentari la următoarele alegeri, toţi merită, şi Valentin Calcan şi Stanciu Zisu şi Carmen Moldovan. Toţi au abilităţi.

Eu cred că apartenenţa pe o listă de candidaţi a unui judeţ, în primul rând, este o problemă şi de opţiune personală a fiecăruia dintre noi şi este şi o problemă a organizaţiei şi cred că astfel de lucruri nu se discută în conferinţe de presă, trebuie discutate în primul rând la nivelul conducerii, într-un climat de dialog, de conlucrare constructivă.

În ceea ce mă priveşte, încerc să fiu modest. În acest moment, principala mea preocupare este să duc mandatul la bun sfârşit şi să reuşim să punem în aplicare acele proiecte despre care am tot vorbit.

La momentul bilanţului, o să mă gândesc dacă merit sau nu merit sau dacă merit să mă mai gândesc să fiu pe vreo listă”, crede deputatul PSD Ionuţ Săvoiu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial