19 aprilie 2024

Ţuţuianu – “Comportamentul UNPR este numai împotriva PSD!”

unprdb„Am avut o discuţie cu preşedintele partidului despre toate organizaţiile judeţene din ţară, discuţia s-a purtat pe un chestionar care porneşte de la o evaluare a situaţiei la Consiliul Judeţean, la municipiu, oraşe şi comune, stadiul desemnării candidaţilor, posibile alianţe şi cum se prezintă celelalte partide politice din judeţ.

L-am informat în primul rând pe preşedintele partidului că în Dâmboviţa UNPR-ul a anunţat că se prezintă singur la alegerile locale şi că nu are de gând să facă niciun fel de alianţe cu PSD.

În al doilea rând, l-am informat pe preşedintele partidului că UNPR-ul nu are nicio legătură cu alianţa existentă la nivel naţional şi comportamentul de aici este unul calat efectiv numai împotriva PSD.

Al treilea lucru pe care l-am spus a fost acela că avem nevoie să construim alianţe, că PSD nu trebuie să rămână izolat, dar criteriile pe care le aplicăm trebuie să fie foarte clare, comportamentul UNPR-ului trebuie să fie de sus până jos acelaşi, iar criteriile de integritate pe care noi le aplicăm candidaţilor noştri să se aplice în egală măsură şi celor din UNPR, dacă vin pe o listă comună, pentru că nu putem alor noştri să le spunem să nu candideze că au o problemă, iar ceilalţi să poată candida pentru că nu sunt membri PSD.

Ultimul lucru pe care l-am spus este acela că eu nu privesc partidele prin prisma unor oameni, ca urmare dacă se va decide săptămâna viitoare la Comitetul Executiv să facem o alianţă, o vom face, dacă se va decide altceva, nu o vom face.

Nu PSD are nevoie de alianţe, ci cred că alte partide au nevoie de aliaţi în momentul acesta. În sondajul de la Bucureşti UNPR este cotat cu scorul de 2%”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial