24 aprilie 2024
Turiști bucureșteni, înzăpeziți în Bucegi!

Turiști bucureșteni, înzăpeziți în Bucegi!

Jandarmii MontaniTrei turiști bucureșteni, aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost sprijiniți de jandarmii montani.

 

În urma unei solicitări telefonice un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Peștera a intervenit în zona “Muntele Nucet” din Masivul Montan Bucegi în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.

Turiștii au plecat cu autoturismul din zona Dichiu și intenționau să ajungă la Piatra Arsă. La un moment dat, în zona “Muntele Nucet” nu au mai putut înainta cu autoturismul din cauza necunoașterii drumului și a stratului de zăpadă depus.

În urma acțiunii jandarmilor montani de la Postul Peștera, familia din  Municipiul București,    2 adulți și un copil au fost sprijinți să deblocheze autovehiculul și au fost însoțiți în condiții de siguranță până la cabana Dichiu, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial