2 mai 2024

TUPEU! Compania de Apă Târgovişte ne dă sfaturi şi… apă cu cisterna de la primării!

companiaaANUNT

Avand in vedere hotararea Institutiei Prefectului Judetului Dambovita – Comitetul Judetean Pentru Situatii de Urgenta Dambovita din data de 15 februarie 2016, S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A. anunta ca in absenta unei surse alternative de alimentare cu apa potabila a populatiei din orasul Pucioasa si comunele Branesti, Vulcana Bai, Vulcana Pandele si Doicesti, Directia de Sanatate Publica Dambovita recomanda populatiei sa consume apa numai dupa fierberea circa 10 – 15 minute si racirea acesteia.

De asemenea, va informam ca Unitatile administrativ teritoriale in cooperare cu Filiala Crucea Rosie Dambovita, vor distribui apa imbuteliata mamelor care alapteaza, din localitatile afectate.

Totodata, unitatile sanitare cu paturi vor fi aprovizionate cu apa potabila, de catre unitatile administrativ teritoriale, cu mijloacele din dotare.

Se mentin masurile privind monitorizarea calitatii apei distribuite in vederea mentinerii constante in timp a calitatii parametrilor de potabilitate in scopul prevenirii oricarui risc pentru sanatatea populatiei.

Atasam buletine de analiza din care rezulta ca apa furnizata de S.C. Compania de Apa Targoviste Dambovita S.A. este conforma din punct de vedere microbiologic si fizico – chimic la toti parametrii analizati, potrivit prevederilor Legii nr. 458/2002.

Va multumim pentru intelegere!

Director general,

Dr. Jr. Oprea Alexandru

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial