19 aprilie 2024

Tudorică Răducanu: “Am luat o decizie irevocabilă, am terminat cu politica!”

Tudorica-Raducanu„Am făcut o analiză la rece, am luat o decizie irevocabilă, am terminat cu politica, cu persoana publică. Asta este viaţa, mergem înainte… M-au dezamăgit colegii mei.

Sunt foarte dezamăgit, nu mă aşteptam, dar viaţa ne oferă de toate, dar asta nu înseamnă că nu mai există viaţă după 5 iunie… Asta este, mergem înainte. În următoarele zile o să spun tot ce s-a întâmplat…

Noului primar îi transmit să-şi vadă în continuare de treaba lui. Am avut încredere şi am încredere în el, e un om serios, este un copil ambiţios care doreşte să facă bine pentru comunitatea asta şi pentru oraşul acesta.

Îi transmit să aibă grijă în continuare şi de comunitatea de romi, pentru că, nemaiavând reprezentanţi acolo, nu o să mai aibă cine să se ocupe de ei. Cred că primarul ştie despre ce este vorba, am stat alături de el patru ani, trei luni de zile i-am fost alături ca viceprimar şi a înţeles exact ce doream eu pentru romi.

Cred că şi el va duce mai departe ceea ce am dorit şi eu, pentru binele comunităţilor, nu numai pentru romi, ci şi pentru majoritari, pentru că şi ei au problemele lor…”, a declarat Tudorică Răducanu, fost preşedinte al Partidei Romilor „Pro Europa” Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial