8 mai 2024
Tărtăşeşti – Peşte cu belele; Potlogi – Servieta de pe marginea drumului

Tărtăşeşti – Peşte cu belele; Potlogi – Servieta de pe marginea drumului

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti l- au depistat în trafic, pe DN 7, pe numitul I.I., de 55 de ani, din comuna Crevedia, în timp ce transporta cantitatea de 70 de kilograme de peşte.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport pentru marfa transportată.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Potlogi, au fost sesizaţi de către numitul M.L., de 39 de ani, din comuna Odobeşti, cu privire la faptul că a pierdut în împrejurări necunoscute o servietă, conţinând documente personale, carduri bancare şi suma de 3000 de lei.

Poliţiştii au demarat imediat căutările, efectuând verificări pe raza de competenţă astfel încât au identificat servieta pe marginea părţii carosabile între localităţile Odobeşti şi Crovu.

Servieta a fost restituită părţii vătămate care a constatat existenţa tuturor bunurilor şi sumelor de bani ce se aflau în interiorul acesteia.

În perioada 13-15 mai 2013, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza întregului judeţ, poliţiştii rutieri au aplicat 156 de sancţiuni contravenţionale pietonilor care nu au respectat regulile de circulaţie.

Totodată, 27 de conducători auto au rămas fără permise de conducere, ca urmare a nerespectării obligaţiei de a acorda prioritate de trecere pietonilor.

Vă reamintim că în perioada 07-19 mai 2013, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa vor acţiona pe raza întregului judeţ pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor de circulaţie de către pietoni şi neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Poliţiştii au demarat testările iniţiale în cadrul concursului „Sunt tânăr, sunt şi responsabil”, în două unităţi de învăţământ.

Peste 50 de elevi din cadrul Seminarului Teologic şi Grupului Şcolar ”Constantin Brâncoveanu” au susţinut primele teste în vederea participării la concurs.

Vă reamintim că poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, împreună cu S.C. CVORUM TRANS S.R.L, îţi oferă şansa de a-ţi testa cunoştinţele în domeniul rutier, oferind drept premii cursuri gratuite de pregătire teoretică şi practică pentru obţinerea permisului de conducere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial