19 aprilie 2024
Tărtășești – Elevul CUȚITAR! Și-a intimidat colegul cu briceagul!

Tărtășești – Elevul CUȚITAR! Și-a intimidat colegul cu briceagul!

Un elev care şi-a intimidat cu un briceag colegul de clasă, dintr-o instituţie de învăţământ din localitatea Tărtăşeşti, a fost cuminţit de jandarmii dâmboviţeni.

O patrulă de jandarmerie care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Tărtăşeşti, a fost sesizată telefonic despre faptul că un elev ameninţă folosind un briceag un alt elev aflat în holul Liceului Tehnologic din localitate.

În urma intervenţiei şi a verificărilor efectuate de către jandarmi s-a stabilit că G.D. în vârstă de 17 ani, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi l-a intimidat, folosind un obiect ascuţit, tip briceag pe un alt elev, în interiorul unităţii şcolare.

*** Persoanei în cauză i-au fost întocmite de către jandarmi actele de constatare, aceasta fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de port fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor a unui briceag actele fiind înaintate structurilor abilitate, pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial