7 mai 2024

Primarul Târgoviştei: “Atâta timp cât eu voi fi primar nu se va face rabat de calitate”

avin1Staff ul Primăriei Târgovişte supervizează lucrările derulate prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbană.

După ce a mers în cartierul CFR, pe strada Aviator Negel, primarul Gabi Boriga a precizat:

„În această zonă era un loc în care fiecare îşi parca autoturismul cum credea de cuviinţă.

Nici calitatea asfaltului, a betonului care era aici turnat nu era cea mai bună.

Deja zona a căpătat contur, s-a bordurat, s-au asigurat spaţii clare de parcare, s-au făcut două sensuri de circulaţie, precum şi aproximativ 80 de locuri de parcare noi numai în această zonă. 

Este o zonă dens populată, unde proprietarii nu aveau unde să-şi parcheze maşinile. Continuăm cu asfaltările zilele acestea în zona CFR, de săptămâna viitoare – sper să intrăm şi în Aleea Trandafirilor.

Fac un apel la cetăţenii care locuiesc în Micro XI şi Micro XII să fie convinşi de faptul că în perioada imediat următoare vom asfalta şi acolo străzile care sunt în lucru.

Nu putem să asfaltăm o zonă şi să facem lucrări de calitate până când ea nu este adusă în stadiul tehnic perfect, până când terenul nu este pregătit pentru a fi asfaltat.

Nu ne putem permite să asfaltăm până nu avem canalizarea făcută, până nu avem racordarea la apă, montate gaigărele, căminele, pompele etc.

Nu putem să asfaltăm o stradă până când nu este balastată corect, până când nu este tasată corect. De aceea durează puţin mai mult.

Atâta timp cât eu voi fi primar nu se va face rabat de calitate”,spune Gabriel Boriga, edilul şef al Municipiului Târgovoşte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial