2 mai 2024
Trei maşini au fost avariate, iar un tânăr a fost rănit după ce un şofer de 18 ani a pierdut controlul volanului, pe DN 61

Trei maşini au fost avariate, iar un tânăr a fost rănit după ce un şofer de 18 ani a pierdut controlul volanului, pe DN 61

Trei maşini au fost avariate, iar un tânăr a fost rănit după ce un şofer de 18 ani a pierdut controlul volanului, pe Drumul Naţional 61, în localitatea Greci.

Şoferul începător conducea din direcţia Petreşti spre Găeşti când la un moment dat a ieşit de pe asfalt şi a lovit două autoturisme parcate.

Un adolescent, de 14 ani, pasager în maşina sa, a fost rănit şi transportat la spital pentru îngrijiri.

“La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Greci, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un tânăr de 18 ani, din Vișina, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul național 61, în localitatea Greci, din direcția Petrești către Găești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi acroșat două autoturisme staționate.

În urma impactului, un pasager de 14 ani, din Vișina, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial