29 februarie 2024
Flagrant: Trafic de droguri de mare risc, pentru consumatori din Dâmboviţa şi Argeş

Flagrant: Trafic de droguri de mare risc, pentru consumatori din Dâmboviţa şi Argeş

PERSOANĂ CERCETATĂ PENTRU TRAFIC DE DROGURI, PRINSĂ ÎN FLAGRANT DELICT

_Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat cercetări, într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc și au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict._

Astfel, polițiștii au prins în flagrant delict un bărbat, în județul Dâmbovița, după ce ar fi comercializat 20 de grame de droguri de mare risc (4-CMC, cunoscut sub numele de cristal), pentru 2.900 de lei.

De asemenea, asupra acestuia au fost descoperite 7 grame de drog de mare risc (cantitate porționată pentru comercializare), precum și 4.150 de lei și 100 de euro.

Acestea, precum și un autoturism, folosit la săvârșirea faptelor, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Din verificări s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi comercializat, în mod frecvent, droguri de mare risc unor consumatori din județele Argeș și Dâmbovița.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş a dispus față de acesta arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

sursa: Poliţia Argeş

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial