27 iulie 2024
Trei copii au fost răniţi într-un accident de circulaţie, după ce o şoferiţă nu s-ar fi asigurat să vireze la stânga

Trei copii au fost răniţi într-un accident de circulaţie, după ce o şoferiţă nu s-ar fi asigurat să vireze la stânga

Trei copii, de 9, 11 şi 14 ani au fost răniţi, seara trecută, într-un accident produs la marginea oraşului Târgovişte, pe Aleea Mănăstirii, după ce trei maşini s-au ciocnit.

Din primele cercetări, o şoferiţă de 39 de ani ar fi virat brusc spre stânga, fără să se asigure, spun anchetatorii, iar o maşină de pe contrasens, la volanul căreia se afla un tânăr de 31 de ani a încercat să o evite, dar nu a reuşit şi i-a avariat autoturismul în partea din spate.

Ulterior, autoturismul tânărului a izbit cea de-a treia maşină, condusă de o femeie de 42 de ani, alături de care se aflau cei trei copii ai ei, după care s-a proptit în gardul unei gospodării.

La faţa locului s-au mobilizat echipajele de intervenţie. Cei de la ambulanţă le-au acordat celor mici primele îngrijri, iar ulterior i-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a lămuri exact toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial