29 martie 2024
TRĂIŢI, ŞEFU! EI au câştigat posturile scoase la concurs de Poliţia Dâmboviţa!

TRĂIŢI, ŞEFU! EI au câştigat posturile scoase la concurs de Poliţia Dâmboviţa!

poli-noiCOMUNICAT DE PRE

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

Noii agenți de poliție au fost întâmpinați astăzi, 01 iulie, de conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și de către polițiștii de la Resurse Umane.

01 iulie reprezintă debutul profesiei de poliţist a agenților de poliție încadrați din sursă externă și a unui polițist reîncadrat.

Astfel, cei 38 de ajutori șef de post de poliție au fost încadrați pe funcțiile vacante de la posturile de poliție unde au candidat, respectiv Aninoasa, Doiceşti, Băleni, Bucşani, Butimanu, Cojasca, Corneşti, Niculeşti, Gura Ocniței, I.L. Caragiale, Iedera, Ocniţa, Valea Lungă, Vişineşti, Vlădeni, Buciumeni, Moroeni, Costeştii din Vale, Corbii Mari, Petreşti, Răscăeţi, Ulieşti, Bezdead, Vulcana Pandele, Ciocăneşti, Conţeşti, Lunguleţu și Sălcioara.

pol-noTimp de 6 luni, aceștia își vor desfășura activitatea pe lângă polițiști cu experiență, care le vor împărtăși din tainele meseriei de polițist. De asemenea, agenții de poliție vor participa și la un curs de pregătire.

Totodată, polițiștilor le-au fost prezentate atât aspecte din activitatea pe care urmează să o desfășoare, precum și sfaturi și recomandări utile pentru preveni implicarea în evenimente negative.

Le dorim succes în activitatea profesională!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial