2 mai 2024
Tragedie: Un bărbat, de 42 de ani, a sfârşit într-o fântână

Tragedie: Un bărbat, de 42 de ani, a sfârşit într-o fântână

Tragedie, ieri, la Valea Călugărească.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a sfârşit într-o fântână. Omul era de fel din Botoşani, spun anchetatorii.

Un martor a sunat la 112, iar la faţa locului s-au mobilizat echipajele de la ISU Prahova.

Militarii au intervenit să îl scoată pe om cât mai grabnic de acolo, dar misiunea a fost dificilă, iar în pofida eforturilor depuse, în cele din urmă a fost declarat decesul.

“Pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești au intervenit pentru degajarea unei persoane căzute într-o fântână de pe raza localității Valea Călugărească. În cel mai scurt timp, la locul indicat s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere, o autoscară, precum și cu echipamente specifice pentru intervenția în astfel de situații: troliu, SADAC (aparat de protectie respiratorie cu aductiune de aer comprimat), harnasamente, corzi, cordițe.

A fost o intervenție dificilă, fiind vorba despre o adâncime de peste 20 m. Pompierii s-au organizat și coordonat în cel mai profesionist mod cu putință, însă, în ciuda intervenției rapide și a eforturilor depuse, persoana în cauză (bărbat, 42 ani), a fost declarat decedat de către medicul aflat la fața locului”, precizează ISU Prahova.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească dacă a fost vorba despre o moarte accidentală sau de o sinucidere.

“Polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că într-o fântână din comuna Valea Călugărească, sat Valea Largă, s-ar afla o persoană căzută. În baza sesizării, s-a format o echipă de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Persoana în cauză a fost extrasă din fântână de către un echipaj de pompieri sosit la fața locului, constatându-se faptul ca este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Botoșani, decedat. Trupul bărbatului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal  deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează IPJ Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial