11 mai 2024
Argeş: “Pieton întins pe asfalt, accidentat mortal de o maşină”

Argeş: “Pieton întins pe asfalt, accidentat mortal de o maşină”

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, dintr-un sat din judeţul Argeş, a murit, seara trecută, după ce a fost lovit de o maşină.

Anchetatorii spun că pietonul ar fi fost întins pe asfalt, iar cel de la volan l-a observat prea târziu, abia după ce a trecut cu autoturismul peste el.

“Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 64 de ani, din Miroși, care conducea un autoturism pe DN 65A, pe raza localității de domiciliu, deplasându-se din direcția comunei Căldăraru spre satul Surdulești al comunei Miroși, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a accidentat un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi aflat întins pe partea carosabilă.

Din păcate, în urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 55 de ani. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal la, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc“, anunţă IPJ Argeş.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial