28 martie 2024
Tragedie la Titu. O femeie, de 39 de ani, a fost găsită fără viaţă pe balconul apartamentului unde locuia cu chirie

Tragedie la Titu. O femeie, de 39 de ani, a fost găsită fără viaţă pe balconul apartamentului unde locuia cu chirie

asti2Moarte învăluită în mister în oraşul Titu. O femeie de 39 de ani a fost găsită fără viaţă pe balconul apartamentului ei.

Poliţiştii au audiat mai multe persoane şi merg pe varianta sinuciderii. Femeia trecea printr-o perioadă grea, spun apropiaţii, după ce între ea şi soţ a intervenit o ruptură.

astiFemeia, căsătorită şi mama unui băiat, era asistentă medicală la un spital din Bucureşti şi locuia în oraşul Titu. asti3Cunoscuţii susţin că mariajul îi mergea rău. Soţul ei ar fi plecat de acasă şi şi-ar fi refăcut viaţa, alături de altcineva.

Elena Soare, vecină: “Cred că ea a ieşit de dimineaţă să ceară ajutor. Pe balcon a găsit-o.”

asti5Maria Ciobănoiu, vecină: “Dacă i-a dovedit că are pe altcineva, trebuia să bage divorţ. Să se despartă şi cu asta, la revedere.”

Deşi recunosc că victima clacase psihic, apropiaţii femeii nu înţeleg gestul său.

asti6Vecină: “Aş fi anunţat poliţia să îi pună interdicţie să se mai apropie de mine, de copil, rămânea în apartament, serviciu avea. Bărbaţi mai sunt în lumea astea, nu ajungi să îţi pui capăt zilelor dacă te înşală bărbatul.”

asti4Pe de altă parte, oamenii spun că femeia nu a cerut ajutor nimănui şi nici nu avea pe nimeni, să o aline.

Vecin: “Dacă mergea la un doctor poate îşi revenea, dacă avea pe cineva aproape să mai discute, un sfat. Un sfat dacă ţi-l dă cineva mai depăşeşti, dar aşa, dacă nu ai cu cine să vorbeşti, să discuţi.”

asti1Polițiștii l-au audiat pe bărbatul femeii, dar şi pe apropiaţii acesteia. Acum aşteaptă rezultatul autopsiei pentru a se stabili cu exactitate ce i-a cauzat moartea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial