30 aprilie 2024
Tragedie în lumea medicală din Târgovişte: Robert, un asistent medical în floarea vieţii a pierit fulgerător. “Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet minunat!”

Tragedie în lumea medicală din Târgovişte: Robert, un asistent medical în floarea vieţii a pierit fulgerător. “Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet minunat!”

Tragedie în lumea medicală din Târgovişte.

Robert, un asistent medical în floarea vieţii, în vârstă de numai 30 de ani, a pierit fulgerător.

Vestea tragică a morţii sale i-a împietrit pe cei apropiaţi, dar şi pe cei pe care Robert i-a cunoscut, iubit, apreciat şi ajutat.

“Dumnezeu sa te odihnească în pace, suflet minunat!”, au transmis îndureraţi colegii săi.

“O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a ridicat la cer. Cu lacrimi în ochi şi sufletele pline de durere ne despărțim cu greu de bunul nostru coleg, Robert Gabriel, asistent medical principal, la secția Boli Infecțioase.😭😭😭

Chipul blând şi căldura sufletească cu care ne-a înconjurat va rămâne veşnic în amintirea noastră.Drum lin, dragul nostru coleg!😭😭

Dumnezeu sa te odihnească în pace, suflet minunat!

🙏Te vom purta în amintirea noastră pentru totdeauna!

Sincere condoleanțe!”

“UNIUNEA JUDEȚEANĂ SANITAS DÂMBOVIȚA își exprimă imensul regret față de plecarea dintre noi a colegului nostru LIȚESCU ROBERT GABRIEL – reprezentant al Organizației de tineret Sanitas Dâmbovița.Robert a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume.

Ne rugăm ca Dumnezeu să îl aibă în paza Sa, iar familiei îi dorim tărie sufletească și multă putere. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial