6 mai 2024
TRAGEDIE LA GĂEŞTI: Un profesor de Biologie, de numai 38 de ani, şi-a pus capăt zilelor

TRAGEDIE LA GĂEŞTI: Un profesor de Biologie, de numai 38 de ani, şi-a pus capăt zilelor

Salariul prea mic si lupta permanenta pentru un trai la limita l-au determinat pe un profesor de biologie din Gaesti sa-si puna capat zilelor.

Barbatul in varsta de 38 de ani, a fost gasit fara suflare chiar de tatal sau. Rudele, dar si localnicii, au ramas socati cand au aflat vestea, si l-au condus cu durere, pe ultimul drum.

Tanarul locuia la Gaesti, impreuna cu parintii. In fiecare zi, avea de parcurs cate 25 de kilometri pana in comuna Corbii Mari, unde preda biologie la scoala generala.

Castiga 800 de lei pe luna, si abia facea fata cheltuielilor.

“De necazurile astea, mama bolnava, n-ajungeau banii, cu 8 milioane sa traiesti un profesor? Cu 8 milioane sa faci 25 de kilometri naveta pe jos?”, plangea una dintre apropiatele profesorului.

Prietenii, dar si vecinii au ramas socati, cand au aflat ca tatal lui l-a gasit fara suflare.

“Am auzit tipete, am iesit afara la poarta, am inteles ca baiatul domnului s-a spanzurat. Ce am inteles de la medicul legist ca era mort de 10-12 ore”, ne-a declarat un martor.

“Asa necaz, un copil bun, invata si el carte, cuminte, respecta lumea pe strada, nu era deplasat sa stiti, nu lasa semne ca ar avea ceva. Doamne fereste, te ingrozesti!”, se inchina una dintre vecine.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace…

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial