26 aprilie 2024
”Trage pe dreapta!” Urmărire cu poliția pe urme, la Șotânga! A lovit trei mașini și a fugit. VIDEO

”Trage pe dreapta!” Urmărire cu poliția pe urme, la Șotânga! A lovit trei mașini și a fugit. VIDEO

La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 23:05, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că i-a fost avariat autoturismul, parcat în afara părții carosabile, în localitatea Șotânga, iar șoferul celuilalt autovehicul și-a continuat deplasarea.

Polițiștii, în urma cercetărilor efectuate, în jurul orei 00:15, au depistat pe strada Calea Pucioasei, din Șotânga, autoturismul implicat în evenimentul rutier.

Polițiștii au efectuat semnal pentru oprirea autovehiculului, însă, conducătorul auto, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgoviște, și-a continuat deplasarea.

În timpul deplasării, până la momentul în care a fost oprit de către polițiști, bărbatul a mai acroșat alte două autoturisme parcate. La momentul opririi, întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, cel în cauză refuzând.

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial