29 noiembrie 2022
Tradiţia frumoasă continuă la Răcari! “Adoptă un kilometru” – De 14 ani, pentru o localitate mai curată!

Tradiţia frumoasă continuă la Răcari! “Adoptă un kilometru” – De 14 ani, pentru o localitate mai curată!

“Î𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧ă 𝐝𝐞 𝟏4 𝐚𝐧𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐜𝐮𝐫𝐚𝐭ă! 𝐀𝐝𝐨𝐩𝐭ă 𝙪𝙣 𝐤𝐦!

Vineri, 1 iulie 2022, s-a desfăşurat încă una din etapele proiectului de ecologizare, de data aceasta, sub numele de „Adoptă cinci Km!”, #proiect care durează de 14 ani şi care a reuşit să îşi atingă scopul, acela de a sensibiliza cetăţenii pentru #protecţia#mediului.

La această acţiune au participat aproximativ 120 de voluntari din diferite categorii profesionale: #profesori, agenţi din partea poliţiei române, poliţiei locale, angajaţi ai Primăriei oraşului #Răcari. Toţi aceştia şi-au unit forţele și au curățat spațiile verzi din zonele mai sus amintite. Primăria Răcari a pus la dispoziția saci și mănuși pentru ca totul să se desfășoare în condiții optime

.Acţiunea s-a desfăşurat în zona pădurii din #Stănești (Ioneasca) și pe malul Colentinei până la #Colacu, voluntarii reușind să strângă aproximativ 300 de saci de gunoi. Activitatea a fost finalizată printr-un picnic în zona pădurii din #Ghimpați (la fântâna lu’ Albei), participanţii fiind mulţumiţi de reuşita proiectului.

☘️ Simpla participare în activitatea acestui proiect reprezintă o decizie de acceptare și îmbrăţişare a unei cauze care contează cu adevărat: o natură mai curată și un aer mai bun de respirat.🙏 Mulțumim celor care au participat ca voluntari și s-au implicat activ în această campanie. 📍 Sperăm că cei care au aruncat gunoaie la întâmplare își vor schimba obiceiul”, a transmis primarul Marius Caraveţeanu.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial