19 aprilie 2024
Top 3 accesorii cu importanţă PRACTICĂ şi ESTETICĂ pe care trebuie să le ai!

Top 3 accesorii cu importanţă PRACTICĂ şi ESTETICĂ pe care trebuie să le ai!

accesoriiCand auzi cuvantul accesorii, te gandesti, cel mai probabil, la obiecte decorative care pot infrumuseta orice tinuta. Trebuie sa stii, insa, ca aceasta categorie cuprinde numeroase lucruri care pot indeplini mai multe functii, pe care le vei indragi imediat si care iti vor fi de mare ajutor!

Pentru a te simti bine si pentru a arata minunat, este nevoie de mai mult decat articolele vestimentare potrivite. Accesorizarea unei tinute inseamna personalizarea ei in functie de gusturile si preferintele tale, asadar trebuie sa alegi cu atentie orice porti asupra ta! De asemenea, comoditatea si libertatea de miscare sunt doua motive pentru care este recomandat sa imbini utilul cu placutul si sa selectezi obiectele care sunt si practice, si frumoase!

Iata ce nu trebuie sa lipseasca vara aceasta din outfit-urile tale:

palariePalaria

Palariile sunt accesorii foarte potrivite pe timpul verii atat pentru un look deosebit, cat si pentru sanatatea ta. Razele de soare sunt foarte puternice in sezonul cald, iar in timpul zilei, acestea te pot afecta in mod negativ daca nu te protejezi si nu iti iei masuri de precautie. De aceea, alege palaria potrivita gusturilor tale si poart-o ori de cate ori te afli in aer liber! In oras sau la plaja, aceasta te va ajuta sa arati minunat si sa te simti intotdeauna bine! Un alt beneficiu pe care il poti avea de pe urma acestui accesoriu este lipsa stresului in ceea ce priveste coafura. Daca nu ai avut timp sa iti aranjezi parul sau ti se pare ca orice i-ai face, nu arata asa cum ti-ai dori, pune-ti o palarie, iar problema ta se va rezolva instant!

rucsacRucsac

Participi la un festival, la un concert in aer liber sau faci o plimbare in vacanta? Nu iti uita rucsacul acasa! Acesta te ajuta sa ai la indemana toate lucrurile necesare, iar pe acest LINK poti gasi modele in trend, care iti vor completa outfit-urile perfect! Spre deosebire de o poseta sau de o geanta, un rucsac este mult mai confortabil si mai benefic pentru sanatatea ta, pentru ca nu va pune presiune pe o singura parte a corpului. De asemenea, conditiile meteo de pe timpul verii pot fi destul de capricioase, iar pentru a evita orice situatie neplacuta, este bine sa porti cu tine o jacheta subtire, impermeabila, mai ales daca stii ca vei petrece destul timp departe de locuinta sau de cazare. De asemenea, o sticla cu apa, o carte sau chiar cateva produse pentru retusul machiajului vor incapea in rucsacul tau si te vor ajuta sa fii relaxata in orice moment!

ochelariOchelarii de soare

Desi acestia au aparut ca masura de protectie impotriva luminii solare foarte puternice, in prezent, ochelarii reprezinta un articol fashion si o parte importanta a unui look de vara. Cand iti alegi perechea preferata, insa, tine cont de tipul lentilelor si de eficienta lor, nu numai de aspectul estetic. Astfel, vei putea maximiza ambele functii pe care aceasta le poate avea! De asemenea, in momentele in care nu iti doresti sa te machiezi prea mult sau atunci cand esti obosita, ochelarii de soare te vor ajuta sa maschezi aceste lucruri!

Alege accesorii deosebite, practice, care sa iti faca viata mai usoara si care te ajuta sa stralucesti oriunde vei merge in aceasta vara!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial