3 mai 2024
Titu – “Fă ceva pentru sănătatea ta!”

Titu – “Fă ceva pentru sănătatea ta!”

Fă ceva pentru sănătatea ta! Acest îndemn va fi transmis de la Titu, în perioada 24 august-4 septembrie, când oraşul va fi gazda proiectului Act for Your Health al Asociaţiei DAR DEVELOPMENT ASSOCIATION.

Proiectul este finanţat de Agenţia Naţională pentru programe Comunitare în domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale prin Programul Tineret în Acţiune!

Proiectul se vrea un schimb multicultural despre cum pot acţiona tinerii pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos şi va implica 40 de tineri din Turcia, Polonia, Italia şi România.

„În organizarea acestei acţiuni, prima de asemenea amploare în oraşul Titu, am primit sprijinul autorităţilor locale atât din Titu, cât şi din Potlogi, dar şi din partea conducerii celor două licee I.C Visarion şi Liceul Tehnologic Goga Ionescu.

Obiectivele noastre sunt de a face tinerii implicaţi în proiect mai conştienţi cu privire la următoarele aspecte: beneficiile activităţilor fizice, în special în aer liber şi echipă, alimentaţie sănătoasă, consecinţele abuzului de substanţe care creează dependenţă şi ale obiceiurilor nesănătoase, atitudine pro-activă privind protecţia mediului, dezvoltarea de abilităţi de comunicare interculturale şi atitudini pozitive despre diferenţele de percepţie din mediul rural-urban cu privire la viaţa sănătoasă”, se arată într-un comunicat de presă.

Participanţii la acest proiect vor fi implicaţi în activităţi sportive ca fotbal, volei, înot, pescuit, activităţi de teambuilding, activităţi de gătit şi ateliere de lucru.

Cele mai multe dintre activităţi se vor desfăşura în Titu, însă, vor fi deplasări şi în Târgovişte, Potlogi, Nucet şi Bucureşti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial