4 mai 2024

Titu – Coşmarul vieţii ei! Nu-şi imagina în veci că se va trezi cu un necunoscut în dormitor!

www.mariusbuga.ro_images_violti2Clipe de groază pentru o adolescentă, de 16 ani, din Titu!

Fata s-a trezit cu un necunoscut în dormitorul ei, în toiul nopţii.

Adolescenta s-a luptat cu necunoscutul care voia să o violeze şi a început să ţipe.

Un vecin de pe palier, angajat în Jandarmerie, a ieşit să vadă ce se întâmplă.

Omul legii l-a văzut pe individ cum iese pe geamul apartamentului de la parter şi l-a somat să se oprească.

Necunoscutul a devenit însă violent şi i-a spus jandarmului că-l va tăia dacă se apropie de el.

Subofiţerul nu s-a lăsat însă impresionat şi a reusşit să-i vină de cap atacatorului.

“Un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, aflat în afara orelor de program la domiciliul său din oraşul Titu, a auzit ţipete şi larmă din apartamentul vecin, motiv pentru care a ieşit în afara imobilului, iar la un moment dat a observat un tânăr care ieşea din balconul apartamentului aflat la parterul blocului.

După ce în prealabil subofiţerul jandarm sesizase telefonic Poliţia Oraşului Titu, a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe bărbatul suspect până la sosirea echipei operative de poliţie la faţa locului.

La sosirea organelor de poliţie cel în cauză a fost condus la sediul Poliţei Titu pentru cercetări”, precizează Inspectoratul de Jandarmi Dâmboviţa.

“Un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Potlogi, bănuit de comiterea infrcţiunii de tentativă de viol

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol.

Din primele cercetări, se pare că tânărul a pătruns prin efracţie, într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe raza oraşului Titu, şi, prin constrângere, a încercat să întreţină raporturi sexuale cu o minoră, în vârstă de 16 ani, din localitate.

În cauză, pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol.

Poliţiştii au procedat la reţinerea acestuia pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventive, se arată într-un comunicat remis de Poliţia Dâmboviţa.

În urma intervenţiei din data de 27 februarie a.c., prin care plt.maj. Stan Alexandru, subofiţer în cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, aflat în afara orelor de program a acţionat prompt pentru imobilizarea unui bărbat suspect care a intrat într-un apartament din oraşul Titu, mama victimei a ţinut să mulţumească jandarmului printr-o scrisoare remisă pe adresa oficială de e-mail a instituţei:

„Ţin să mulţumesc din suflet omului, vecinului şi nu în ultimul rând plt.maj. Stan Alexandru pentru modul impecabil în care a reacţionat într-o situaţie delicată, când un copil lipsit de apărare striga după ajutor. Sunt puţini oameni care se riscă să mai ajute pe cineva chiar şi în miezul zilei, cu atât mai puţin la orele 5 ale diminţtii.

E greu să-ţi imaginezi că cineva iţi poate intra în casă cu scopul jafului, însă când pe lângă scopul de a fura mai are şi gânduri de a face rău copilului tău este strigător la cer. Strigătele de ajutor ale copilului meu au fost auzite de Alexandru, care nu a stat nici o secundă pe gânduri şi i-a sărit în ajutor ca tată de fete, ca jadarm şi ca om.

Mulţumesc din suflet. Datorită lui situaţia fetei mele a fost tot timpul sub control, este bine şi nu i s-a întâmplat nimic fizic deşi trauma psihică este foarte mare, iar agresorul a fost prins şi este acolo unde-i este locul.

Mulţumesc din suflet încă o data şi Dumnezeu să vă apere copii”, a transmis mama victimei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial