19 aprilie 2024
Tir plin cu gunoaie din alt judeţ, prins când voia să le arunce la Titu

Tir plin cu gunoaie din alt judeţ, prins când voia să le arunce la Titu

“În cadrul unei acțiuni efectuate de către Poliția Locală Titu, în noaptea de 13.06.2021 a fost depistat un nou transport, un autocamion TIR plin cu gunoaie menajere provenind din alt județ.

Garda de Mediu a fost solicitată telefonic de către reprezentantul Poliţiei Locale Titu în vederea verificării unui transport de deşeuri ce urma a fi descărcat la Depozitul de deşeuri Titu.

În urma controlului efectuat la Unitatea Administrativă Titu ,Garda de Mediu a constatat faptul că depozitarea deşeurilor menajere se realizează într-o celulă (Celula 2) care nu este cuprinsă în autorizaţia de mediu. Așadar, s-a dispus ca măsură interzicerea depozitării deşeurilor în Celula 2 până la revizuirea sau obţinerea unei autorizaţii de mediu care să o includă şi pe aceasta.

Celula 1 din depozitul Titu, care este autorizată, este plină şi nu se mai poate depozita în aceasta. La acțiune a fost prezentă o patrulă mixtă a poliției naționale și a jandarmeriei.

De asemenea au fost prezenți : viceprimarul orașului Titu, Chițu Gabriela și administratorul public al orașului Titu, Sandu Marius Adrian.”

sursa – Primăria Titu

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial