28 aprilie 2024
Tinerii din PMP Dâmboviţa, la un pas să iasă-n stradă! NU taxei pe muntele Bucegi!

Tinerii din PMP Dâmboviţa, la un pas să iasă-n stradă! NU taxei pe muntele Bucegi!

Comunicat de presa al Organizatia de Tineret a Partidului Miscarea Populara Dambovita

“Constatam cu uimire ca actualul guvern USL, in urma unui somn lung, a mai nascut un monstru, respectiv, TAXA PE MUNTELE BUCEGI !

Nu doar ca ne opunem , dar nici nu putem intelege cum o asemenea inertie poate fi promovata de actualii guvernanti .

DC CE ? … Muntii Bucegi au facut intotdeauna parte din zestrea acestui judet ai carui tineri suntem. Consideram ca A FURA dreptul dambovitenilor, indiferent de varsta si statutul social, de a strabate cararile acestui monument al naturii ce va dura mai mult decat vremelnicia guvernului, reprezinta nu numai un atac asupra liberei circulatii prevazute in Drepturile Omului, dar si un atac indreptat personal impotriva locuitorilor acestui judet.

Tinand cont ca din acest “cinstit” guvern face parte si dna. Rovana Plumb, Ministru Mediului, damboviteanca la origine, care sprijina aceasta noua taxa ABSURDA, ne intrebam cum poate dansa sa sustina ca ajuta acest judet, blocand accesul in munte?

Nu numai ca nu ajuta judetul, dimpotriva, impiedica cetatenii sa se bucure de peisajele si minunatiile acestui loc. De asemenea, ne intrebam daca banii din aceasta taxa vor intra cu adevarat intr-un cont de unde vor fi folositi pentru promovarea Parcului National Bucegi, refacerea marcajelor si repararea refugiilor existente, sau vor fi folositi pentru dezvoltarea afacerilor pentru demnitarii ce au interese in zona.

Cerem locuitorilor acestui judet sa se opuna si sa isi intrebe exponentii din Guvern si Paralament daca aceasta noua taxa este un lucru benefic, daca pentru astfel de “ajutor” au fost trimisi acolo.

NE OPUNEM SI NE VOM OPUNE IN CONTINUARE ACESTEI ABERATII CHIAR DACA PENTRU ASTA VA TREBUI SA IESIM IN STRADA!”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial