19 mai 2024
Moreni: PDL acuză – “USL mituieşte cu bani electoratul”

Moreni: PDL acuză – “USL mituieşte cu bani electoratul”

COMUNICAT DE PRESĂ

La Moreni, USL mituieşte cu bani electoratul

Partidul Democrat Liberal Dâmboviţa îşi exprimă îngrijorarea faţă de tentativele grosolane de fraudare a alegerilor locale de către USL Dâmboviţa. Unul din cazurile concrete, denunţate la Poliţie, s-a înregistrat în municipiul Moreni.

În data de 07.06.2012, Constantin Gheorghe şi Constantin Ionel, domiciliaţi în municipiul Moreni, str. Anul 1907 nr.20, au fost contactaţi de Ivan Constantin, militant USL, care le-a oferit câte 50 de lei şi le-a reţinut buletinele de identitate, în schimbul votului pentru candidaţii USL la alegerile locale din 10.06.2012.

Întrucât Constantin Gheorghe avea nevoie de actul de identitate pentru a-şi întocmi un dosar de asistenţă socială, acesta a mers la Ivan Constantin pentru a-l cere înapoi. Acesta, însă, a refuzat să i-l dea. Drept urmare, Constantin Gheorghe a apelat la reprezentanţii PDL Moreni pentru a-l sprijini în recuperarea actului de identitate. Aici, au fost îndrumaţi de Pahon Nicolae, de profesie avocat, pentru a urma calea legală. În consecinţă, Constantin Gheorghe şi Constantin Ionel au mers la Poliţie unde au denunţat fapta.

Având în vedere cele relatate, Partidul Democrat Liberal Dâmboviţa solicită Biroului Electoral Judeţean Dâmboviţa şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie ca, în conformitate cu prevederile art.77 şi art.109 din Legea nr.67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, să ia măsurile legale care se impun.

Departamentul juridic al PDL Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial