7 mai 2024
Tineri fără minte! S-au îmbătat şi s-au apucat de şofat!

Tineri fără minte! S-au îmbătat şi s-au apucat de şofat!

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii dâmboviţeni au desfăşurat activităţi specifice în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, dar şi pentru combaterea faptelor cu violenţă şi a infracţiunilor la regimul circulaţiei rutiere

În noaptea de 07/08 aprilie a.c., lucrătorii Poliţiei oraşului Pucioasa au organizat şi executat o razie, pentru menţinerea unui climatului de ordine şi siguranţă publică, dar şi combaterea actelor de tulburarea a ordinii şi liniştii publice în zona de competenţă.

Cu această ocazie, au fost efectuate verificări la mai multe societăţi comerciale, au fost oprite în trafic în vederea controlului 39 de autovehicule, fiind constatate 2 infracţiuni şi aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, în urma controlului efectuat la o societate comercială cu punct de lucru în comuna Brăneşti, pe linia respectării prevederilor legale în domeniul jocurilor de noroc, s-a constatat că administratorul societăţii în cauză, C.S. , de 25 de ani, din comuna Lucieni, utiliza 3 aparate de joc, fără a avea autorizaţii de exploatare. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art.23, alin.1 din O.U.G. 77/2009 urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet. Totodată, poliţiştii l-au depistat în trafic pe numitul C.G, de 29 de ani, comuna Runcu, în timp ce conducea pe raza localităţii un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de numitul C.G., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

• De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Fieni, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, au acţionat în noaptea de 07/08 aprilie a.c., în vederea combaterii faptelor cu violenţă, dar şi a infracţiunilor la regimul circulaţiei.

Cu această ocazie, au fost oprite în trafic şi controlate 18 auto, în urma abaterilor săvârşite, poliţiştii constatând două infracţiuni şi aplicând 17 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare este de 1880 lei.

Totodată, ca urmare abaterilor săvârşite, 4 conducători auto au rămas fără permis de conducere. Poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată) pe numele numiţilor V.C., de 30 de ani, din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, şi respectiv C.A., de 25 de ani, din oraşul Pucioasa, care au fost depistaţi în trafic în timp ce conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice, ambii având o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial