4 mai 2024
Tentativă de omor în faţa unui bar din judeţul Dâmboviţa. Un tânăr de 30 de ani a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiat în abdomen de un măcelar

Tentativă de omor în faţa unui bar din judeţul Dâmboviţa. Un tânăr de 30 de ani a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiat în abdomen de un măcelar

Tentativă de omor în faţa unui bar din judeţul Dâmboviţa. Un tânăr de 30 de ani a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiat în abdomen de un măcelar alături de care băuse la cârciumă.

După ce s-au cinstit bine, cei doi s-au luat la harţă, iar până la atacul cu arma albă a fost doar un pas. Tânărul, aflat în stare gravă, a fost operat de urgenţă.

Atacul a avut loc în faţa unui bar din localitatea Izvoare, unde victima, care este din alt sat, consumase câteva beri. A intrat într-o dispută cu individul de 43 de ani, pe care îl cunoștea bine. Sunt chiar rude, dar îndepărtate.

George Codiță, victimă: “Mi-am luat o bere, a venit din senin şi mi-a dat cu cuţiţul”.

Reporter: “Îl ştiaţi violent?”.

George Codiță, victimă: “Nu”.

Reporter: “Ştiaţi că are cuţit la el?”.

George Codiță, victimă: “Nu ştiam că are cuţit”.

Reporter: “V-a sărit cineva în ajutor?”.

George Codiță, victimă: “Da, erau nişte băieţi acolo”.

Rudele victimei au fost îngrozite de telefonul pe care l-au primit in scurt timp de la o cunoştinţă.

Alex Codiță, fratele victimei: “Eram acasă, m-a sunat o vecină, că fratele meu e la spital, grav, că l-a înjunghiat un coleg, prieten. Şi când am fost la spital mi-a spus că e tentativă de omor şi e în sala de operaţii”.

Dr. Elena Firoiu, purtător de cuvânt SJU Târgovişte: “A suferit o agresiune prin înjunghiere, la nivelul abdomenlui, în hipocondrul stâng, profundă, care a provocat hemoragie internă deosebită”.

Cei care au asistat la scenele sângeroase au cerut ajutor la 112. Un echipaj de la ambulanţă l-a transportat de urgenţă pe rănit la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Între timp, poliţiştii s-au mobilizat şi au pornit pe urmele suspectului. L-au găsit, l-au încătuşat şi l-au dus la secţie.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar magistraţii au decis să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. Este acuzat de tentativă de omor, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să îşi petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial