28 aprilie 2024
Tatăl lui Alex, motociclistul mort în accidentul de la Dragomireşti – “Mi l-a băgat în pământ, nevinovat!”

Tatăl lui Alex, motociclistul mort în accidentul de la Dragomireşti – “Mi l-a băgat în pământ, nevinovat!”

Un motociclist de numai 19 ani și-a pierdut viața într-un accident care a avut loc duminică seară în Dragomireşti.

Martorii spun că tânărul a încercat să evite o mașină care i-a tăiat calea brusc, însă manevra i-a fost fatală.

A fost lovit de un alt autoturism, care venea din sens opus. Medicii chemați de urgență la fața locului n-au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Accidentul s-a produs la ieșirea din localitatea Dragomireşti, în apropiere de Târgoviște. Tânărul se ducea în oraș cu motocicleta pe care o împrumutase cu o săptămână în urmă, de la un prieten. Martorii spun că, la un moment dat, o mașină care venea de pe un drum fără prioritate i-a ieșit în față, iar virajul brusc, menit să evite impactul, l-a dus pe motociclist în fața alteia, care circula regulamentar. Șoferul care a provocat nenorocirea a fugit de la locul accidentului.

Când au aflat de nenorocire, rudele și prietenii tânărului au venit într-un suflet.

Tatăl motociclistului”A ieșit o mașină dinspre Dragomirești, el a evitat mașina și a intrat în astălaltă. Individul a fugit! Mi l-a băgat în pământ, nevinovat!”

Proprietarul motocicletei”Conducea foarte responsabil, era un motociclist foarte bun. Ar fi ieșit un șofer din partea aceasta, evitându-l. Pe contrasens, un alt șofer, venind dinspre Târgoviște, l-a luat din plin.”

Prietenul motociclistului”A încercat să evite impactul și i-a fost lui fatal.”

Rănile au fost atât de grave, încât tânărul n-a mai putut fi salvat.

Claudiu Stan, locţiitor comandant Detaşament Târgovişte”Din păcate, a rezultat o victimă, motociclistul, fiind declarat decedat.”

Șoferul mașinii sub care a ajuns motociclistul spune că mergea cu viteză redusă, pentru că tocmai coborâse o pantă. Chiar și așa, n-a putut să evite coliziunea.

Reporter: ”Erați regulamentar?”

Șofer”Regulamentar, cu 30 la oră.”

Șoferul fugar este căutat de polițiști. Aceștia au cerut imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zonă.

Marius Buga, Pro TV: ”Polițiștii au audiat mai mulți martori și au strâns probe la fața locului. Au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească exact cum s-a produs această tragedie.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial