20 aprilie 2024
Târgul Educațional “Handmade with love” şi-a deschis porţile, la Târgovişte

Târgul Educațional “Handmade with love” şi-a deschis porţile, la Târgovişte

handVicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, a participat la deschiderea Târgului Educațional ,,Handmade with love”, care se desfășoară în perioada 10-14 iunie, în curtea Școlii Speciale din municipiul Târgoviște.

Evenimentul, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, împreună cu Școala Gimnazială Specială Târgoviște, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Asociația PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă, este destinat dezvoltării imaginației si creativității copiilor cu nevoi speciale. Peste 150 de elevi din școlile dâmbovițene au fost încurajați să creeze obiecte handmade pe care să le comercializeze apoi, în cele 5 zile de târg.

Cu acest prilej, vicepreședintele Luciana Cristea a transmis următorul mesaj:

Mă bucur să mă aflu astăzi aici, în mijlocul atâtor copii frumoși și vreau să felicit organizatorii pentru această idee și pentru modul în care înțeleg să fie alaturi de copiii cu nevoi educative speciale dar și partenerilor noștri, pentru tot sprijinul oferit.

Vă doresc o zi frumoasă și un târg reușit, sper ca produsele voastre să aibă succes zilele acestea și vă mulțumesc pentru invitația de a vă fi alături!”

Târgul educațional ,,Handmade with love” este organizat în cadrul proiectului ”ŞI TU CONTEZI! – Îmbunătăţirea calităţii serviciilor educaţionale pentru elevii cu dizabilităţi şi CES din judeţul Dâmbovița, prin intervenţii armonizate cu nevoile acestora”, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 și derulat de Consiliul Județean Dâmbovița în parteneriat Școala Gimnazială Specială Târgoviște, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Asociația PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial