29 martie 2024
VIDEO! Târgovişteanca Izabela Simion, prestaţie de excepţie la Vocea României!

VIDEO! Târgovişteanca Izabela Simion, prestaţie de excepţie la Vocea României!

“M-am nascut in anul 1993 intr-o familie in care muzica era la ea acasa. Parintii mei s-au cunoscut in liceu, au fost chiar colegi de banca si desi la inceput nu se prea suportau (din spusele mamei, care insa cred ca incerca sa-mi para greu abordabila) si au ajuns la a se casatori la o varsta destul de mica (20 de ani).

Ceea ce i-a unit a fost insa pasiunea lor comuna, muzica. In timpul liceului isi facusera chiar o formatie cu care cantau la baluri, la petreceri ( cred ca se credeau in Liceenii rock and roll)

La 7 ani am intrat in clasa 1 la Liceul de Arte Balasa Doamna din Targoviste, Liceul de muzica si arte plastice pe atunci. Am studiat pianul 8 ani, timp in care am realizat ca muzica nu inseamna doar talent nativ, predispozitie artistica, ci si muulta munca.

Particip la Vocea Romaniei in primul rand pentru a-mi incerca norocul in ceea ce priveste posibilitatea de a demonstra talentul in fata a mii de oameni. Trebuie sa recunosc ca am fost impresionata de emisiune in sine, de jurati care chiar sunt oameni reprezentativi pentru segmentul muzical romanesc, dar si de participanti care au fost cu adevarat foooarte buni. Un alt element determinant este insusi Stefan Stan, care in urma participarii la acest concurs si implicit, prin melodia You give me love chiar a reusit sa ocupe un loc in playlistul meu.

In viitorul apropiat vreau sa ma prezint, din septembrie ca studenta in anul 1 la Conservatorul din Bucuresti si vreau sa se spuna despre mine ca sunt fata care i-a impresionat pe Smiley si pe Horia Brenciu la Vocea Romaniei. Dat fiind faptului ca in fiecare sfarsit de saptamana cant in diferite locatii si pentru oamenii diferiti, pot spune ca pentru mine este un lucru nemaipomenit, care imi antreneaza permanent personalitatea, mai ales ca sunt si genul de persoana care cauta in fiecare experienta ceva memorabil. Da, iubesc viata si iubesc ceea ce fac!”, mărturiseşte Izabela Simion.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial