13 mai 2024
Târgovişte – Tichetele pentru pensionari, mărul discordiei între USL şi ARD!

Târgovişte – Tichetele pentru pensionari, mărul discordiei între USL şi ARD!

COMUNICAT DE PRESĂ

Continuă cu nesaț manipularea prin minciună pe care ARD (PDL) a înțeles să o practice în municipiul Târgoviște ca ultimă soluție pentru o jenantă salvare electorală. Nu contează faptul că nu există argumente, nu contează că minciunile sunt demontate în secunda următoare, nu contează nici furia sinceră pe care un astfel de comportament politic o provoacă în rândul oamenilor simpli.

În mintea „strategilor” care apelează la astfel de metode, important e doar ca minciuna, oricât de grosieră, să fie lansată, doar-doar se vor agăța câțiva de ea.

După ce am demonstrat, în temeiul unor documente oficiale, că singurii vinovați pentru sistarea gratuității de transport pentru pensionari sunt primarul Boriga și consilierii PDL care nu au bugetat sumele necesare pentru anul 2012, o nouă mizerie este livrată acum de nașul domnului Boriga.

Corupt ființial de minciună, Florin Popescu își dă iarăși în petec, sugerând aseară, în cadrul unei emisiuni TV, ticăloșia potrivit căreia consilierii municipali USL ar fi tăiat sau ar intenționa să taie tichetele acordate pensionarilor de Crăciun. Și pentru ca tabloul să fie imposibil de suportat, lângă domnul Popescu, la un scaun distanță, se afla primarul Boriga.

Care primar, nu a intervenit, cum ar fi fost onest, cu precizarea obligatorie că niciodată nu s-a pus problema tăierii acelor tichete, ci a tăcut umil, rușinos de umil, girând micimea lui Florin Popescu. Un episod degradant pentru un cuplu electoral lipsit de scrupule.

Cristian Stan

Președinte PSD Târgoviște, liderul consilierilor USL din CLM Târgoviște

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial