27 aprilie 2024
Paznicii târgovişteni, în vizorul poliţiştilor

Paznicii târgovişteni, în vizorul poliţiştilor

Poliţiştii au organizat o acţiune pe linia Legii nr. 333/2003, verificând 42 de societăţi comerciale şi 80 de agenţi de pază

În noaptea de 18/19 aprilie 2013, în intervalul orar 22:00-06:00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Sisteme de Securitate Private au organizat pe raza municipiului o acţiune pe linia veirificării modului de respectare a prevederilor legale de către societăţile comerciale şi personalul de pază de pe raza municipiului Târgovişte.

Astfel, poliţiştii au efectuat instruiri ale personalului de pază , verificând 42 de societăţi comerciale şi 80 de agenţi de pază.

Ca urmare a nerespectării prevederilor legale, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 300 lei.

Poliţiştii au aplicat 106 sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi nu au respectat viteza legală

Poliţiştii din cadrul Biroului au organizat pe raza municipiului o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În cadrul acţiunii demarate de poliţişti, au fost aplicate 106 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală însumează 15.900 de lei, conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor şi care nu respectă viteza legală.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial