26 aprilie 2024
Târgovişte – Scandal între consilierii USL şi conducerea AITT!

Târgovişte – Scandal între consilierii USL şi conducerea AITT!

“Principalele obiecţii pe care noi le-am menţionat au vizat împrejurarea că pe de-o parte oportunitatea majorării tarifelor nu este justificată la acest moment, în prag de iarnă, iar pe de altă parte, reprezentanţii operatorului care asigură acest serviciu la nivelul municipiului Târgovişte nu au dat niciodată dovadă de transparenţă cu privire la costurile pe care le au pentru operarea acestui serviciu.

Menţionez că încă din luna februarie 2013 am solicitat, în mod expres, reprezentanţilor AITT să pună la dispoziţia consilierilor locali contractul încheiat cu Consiliul Local şi o sinteză a obligaţiilor reciproce pe care părţile le au, cu gradul de realizare a acestora şi, totodată, am solicitat să ne fie prezentate veniturile şi cheltuielile SC AITT.

Această solicitare a noastră este cuprinsă în procesul verbal încheiat în urma şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal din data de 28 februarie 2013.

Menţionez că niciodată reprezentanţii AITT nu ne-au pus la dispoziţie aceste documente”, spune Cristian Stan, liderul consilierilor PSD din cadrul Consiliul Local Municipal Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial