28 aprilie 2024
Târgovişte – Pensionarii au rămas FĂRĂ tichete de sărbători! “Primarul Boriga MINTE!”

Târgovişte – Pensionarii au rămas FĂRĂ tichete de sărbători! “Primarul Boriga MINTE!”

„Pensionarii nu mai primesc acele tichete pentru că se încalcă o Hotărâre de Consiliu Local.

Noi am ridicat această problemă în cadrul şedinţei de Consiliu Local, există Hotărâre de Consiliu Local care prevede obligativitatea acordării acestor tichete, dar în acest moment din partea Executivului Primăriei Târgovişte, din partea aparatului de specialitate, din partea Direcţiei de Asistenţă Socială există o atitudine de încălcare a unei Hotărâri de Consiliu Local.

Primarul minte, nu a fost niciodată pe ordinea de zi a Consiliului Local vreun proiect de hotărâre legat de aceste tichete pentru pensionari”, a afirmat Cristi Stan, consilier municipal USL Târgovişte.

„Şi eu vă spun încă o dată că gratuitatea pe transport sau acele sume de bani date cu titlu de ajutor social au fost aprobate prin bugetul Consiliului Local Municipal Târgovişte, că nu există nici o Hotărâre de Consiliu adoptată prin care să fie interzisă sau să fie anulate acele facilităţi şi că în realitate începem să avem o imagine a adevărului administraţiei Boriga.

Nu mai sunt bani. Asta este explicaţia. Banii au fost cheltuiţi pe diverse alte lucruri în primele 6 luni ale anului, când populaţia a fost mituită pe scară largă pentru a vota candidatul Gabriel Boriga la primărie”, a menţionat Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial