28 martie 2024
AVEM DOVADA! Fumigenele politice, DATE PESTE CAP de BULETINELE DE ANALIZĂ ale Companiei de Apă!

AVEM DOVADA! Fumigenele politice, DATE PESTE CAP de BULETINELE DE ANALIZĂ ale Companiei de Apă!

COMUNICAT

Urmare a intervenției domnului deputat Iulică Vladu în emisiunea tv ,,Fețele Puterii” transmisă de postul MDI TV în data de 27.01.2014, în intervalul orar 19.30 – 20.30, prin care domnia sa a precizat că în orașul Găești s-au înregistrat livrări de apă potabilă neconformă, vă comunicăm:

Este adevărat că, în anii anteriori punerii în funcțiune a stației de tratare a apei pentru îndepărtarea fierului și manganului, s-au înregistrat depășiri ale concentrațiilor acestor elemente chimice fără a fi pusă în pericol sănătatea populației.

Din decembrie 2012, după punerea în funcțiune a stației de deferizare și demanganizare, indicatorii de potabilitate au fost în totalitate în limitele de conformitate.

Compania de Apă livrează populației județului Dâmbovița apă potabilă conformă, neexistând deficiențe care pot reprezenta un risc pentru calitatea acesteia si implicit pentru starea de sănătate a consumatorilor.

Compania monitorizează calitatea apei în laboratoare recunoscute de Ministerul Sănătății și totodată are implementat standardul SR-EN-ISO 22000/2005 pentru calitatea alimentului.

Periodic se recoltează probe de apă, ce sunt analizate atât în laboratoare proprii cât și ale Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița si pentru care sunt emise buletine de analiză.

În acest sens vă punem la dispoziție, prin anexă, aceste buletine de analiză.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial