3 mai 2024
Târgovişte – NEREGULI în proiectele cu fonduri europene!

Târgovişte – NEREGULI în proiectele cu fonduri europene!

“Există proiecte întârziate şi aici cred că beneficiarii poartă o responsabilitate foarte mare şi este una dintre temele pe care vreau să o tratez în această perioadă.

Este vorba despre «Planul integrat de dezvoltare urbană» de la Târgovişte, care este cel mai întârziat din punctul de vedere al derulării proiectelor.

La timpul stabilit în proiectul tehnic iniţial de derulare a proiectului, şi astăzi dacă se încheie contractul de finanţare, tot nu-i ajunge timpul până în iulie 2015. Deci, trebuie luate măsuri de urgentare, de atribuire a contractelor şi de demarare a activităţilor în cadrul proiectului.

Este un proiect mare, în valoare de 140 milioane lei. Este un proiect neînceput la care autoritatea locală poate să renunţe (…) Bineînţeles, asemenea probleme sunt şi la centura ocolitoare a Târgoviştei.

Proiectul este întârziat. Aici s-a reziliat contractul de lucrări cu constructorul şi aştept reluarea achiziţiei şi finalizarea în cadrul programului a acestui proiect.

Valoarea acestui proiect este de 89 milioane lei, din care 70 milioane lei nerambursabili, dar proiectul are o corecţie de 12 milioane lei”, a declarat Liviu Muşat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial